Educatieve Workshop Slo Mo Mother

Emma Jääskeläinen

Workshop

28 mei – 29 juni 2023
Vleeshal (Kaart)

Tijdens educatieve workshop krijgen leerlingen een uitgebreide rondleiding door de solotentoonstelling Slo Mo Mother van Emma Jääskeläinen.

De workshopdocent gaat tijdens de rondleiding in gesprek over de thema's van de tentoonstelling en de materialen en technieken die de kunstenaar gebruikt. Vervolgens gaan de leerlingen tijdens de viltworkshop creatief aan de slag met schapenwol, één van de materialen waarmee Emma Jääskeläinen graag werkt.

Doelgroep: groep 3 t/m 8, klas 1 t/m 3

Duur: 60 - 75 minuten

Locatie: Vleeshal, Markt 1

Kosten: Gratis voor scholen

Periode: Van 29 mei tot en met 30 juni op de maandagen en vrijdagen, en in overleg op andere weekdagen gedurende deze periode. Stuur een mail naar office@vleeshal.nl en we kijken graag naar een passende oplossing voor jou en je klas!

Deze workshop is ook beschikbaar voor kinderfeestjes.

Serie

Vleeshal hecht veel waarde aan educatie. Haar educatieve programma bij de tentoonstellingen is tweeledig: ten eerste ligt er voor elk kind een educatieve opdracht klaar bij de balie. Deze opdracht gaat uit van de belevingswereld van het kind. Ten tweede organiseert Vleeshal educatieve workshops voor zowel primair als voortgezet onderwijs. De workshop bestaat uit een receptief deel waarin de tentoonstelling samen met de leerlingen wordt bekeken en besproken. Daarnaast is er een reflectief deel met een verwerkingsopdracht.