So You Don't Get Lost in the Neighborhood #11

Warre Mulder

Excursie, Wandeling

Zondag 30 juli 2017
12 – 3 pm
Terneuzen (Kaart)
Hengstdijk (Kaart)

Op zondag 30 juli nam kunstenaar Warre Mulder de groep deelnemers mee naar de dorpsschool in Hengstdijk.

In 2015 kochten Warre Mulder en zijn vrouw de oude dorpsschool. Het lichte en monumentale pand werd ten tijde van deze excursie door hen gerenoveerd, maar werd voor SYDGL tijdelijk ingericht als presentatieruimte. Tijdens de excursie vertelde Warre Mulder meer over zijn sculpturen, het monumentale gebouw en de band die hij – als Nederlander geboren en getogen in België – met Zeeland heeft opgebouwd.

Personen

Serie

Vleeshal is een internationaal georiënteerd centrum voor hedendaagse kunst, geworteld in Zeeland. In de serie Zeeland Focus vieren we met verschillende projecten en evenementen de lokale hedendaagse kunst en cultuur van Zeeland.


Voor So You Don’t Get Lost in the Neighborhood nodigde Vleeshal Zeeuwse kunstenaars uit de rol van kompas op zich te nemen en het publiek mee te nemen naar inspirerende, interessante plekken in Zeeland. De titel komt van de Engelse vertaling van Patrick Modiano’s boek Pour que tu ne te perds pas dans le quartier uit 2014, het jaar waarin Modiano de Nobelprijs voor de literatuur won. De serie vond plaats van 2015-2018.