Waarom heeft Middelburg hedendaagse kunst nodig?*

Inloopspreekuur

Zaterdag 10 december 2022, 3 – 4 pm
Donderdag 2 februari 2023, 6:30 – 7:30 pm
Donderdag 2 maart 2023, 12 – 1 pm
Donderdag 20 april 2023, 12 – 1 pm
Donderdag 25 mei 2023, 12 – 1 pm
Donderdag 8 juni 2023, 12 – 1 pm
Donderdag 13 juli 2023, 12 – 1 pm

Vleeshal (Kaart)

Gratis toegang

Wat is hedendaagse kunst? Waarom heeft Middelburg hedendaagse kunst nodig die op het eerste gezicht nieuw en vreemd aandoet? Hoe vertalen kunstenaars actuele maatschappelijke thema's naar kunst?

Wil je antwoorden op deze of andere vragen? Kom naar de Vleeshal en ga in gesprek met directeur Roos Gortzak of curatorial assistant Adriënne van der Werf tijdens het ‘inloopspreekuur’.

De entree is gedurende het maandelijkse ‘inloopspreekuur’ gratis en je kunt, zonder afspraak, al je vragen stellen. Houd de agenda van Vleeshal in de gaten om op de hoogte te blijven van de toekomstige data.

Serie

Vleeshal hecht veel waarde aan educatie. Haar educatieve programma bij de tentoonstellingen is tweeledig: ten eerste ligt er voor elk kind een educatieve opdracht klaar bij de balie. Deze opdracht gaat uit van de belevingswereld van het kind. Ten tweede organiseert Vleeshal educatieve workshops voor zowel primair als voortgezet onderwijs. De workshop bestaat uit een receptief deel waarin de tentoonstelling samen met de leerlingen wordt bekeken en besproken. Daarnaast is er een reflectief deel met een verwerkingsopdracht.


Vleeshal is een internationaal georiënteerd centrum voor hedendaagse kunst, geworteld in Zeeland. In de serie Zeeland Focus vieren we met verschillende projecten en evenementen de lokale hedendaagse kunst en cultuur van Zeeland.

Evenementen